Til seneste kommentar
Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.

Hvilke er De vigtigste vitale ingredienser i Balanceoil vegan?Zinzino Customer Service Rapporter upassende indhold

Kommentarer

 • ALGEOLIE
  Olien stammer fra hav-mikroalgen Schizochytrium sp. og er rig på omega-3 fedtsyrer, Eicosapentaensyre (EPA) / Docosahexaensyre (DHA). Dette er det første vegetariske EPA/DHA produkt på markedet, som giver et bio-alternativ til traditionel fiskeolie. Produceret i FDA-inspicerede og strengt kontrollerede faciliteter, er produktet højkoncentreret og ensartet. Algeolien indeholder også små mængder af high oleic solsikkeolie, rosmarinekstrakt som aroma, ascorbyl-palmitat (udvundet af GMO-fri majs) og tocopheroler (udvundet af GMO-fri planteolier) for at sikre stabilitet.

  ECHIUMOLIE
  Echiumfrøolie, som er GMO fri, er rig på omega-3 fedtsyrerne SDA og ALA, omega-6 fedtsyren GLA og omega-9 fedtsyren OA. Et fremragende valg for vegetarer og veganere, da echiumfrøolie indeholder en ideel fedtsyre-profil. Først og fremmest indeholder det dobbelt så meget omega-3 som omega-6 og omega 9, og det kan derfor hjælpe med at balancere omega-6/omega-3 forholdet. Dette er i modsætning til de fleste vegetariske olier, som indeholder overdrevne omega-6 mængder. For det andet, indeholder echiumfrøolie den sjældne omega-3 fedtsyre SDA, som konverteres fem gange bedre til EPA i kroppen, end den typiske plantebaserede omega-3, ALA, fra eksempelvis hørfrø. Men der er mere. Echiumfrøolie indeholder også den værdifulde omega-6 fedtsyre GLA, gavnlig i forhold til balancering af hormoner og hudsundheden.

  OLIVENOLIE
  BalanceOil indeholder en særlig, koldpresset, tidlig høstet ekstra jomfru olivenolie fra spanske, GMO-fri, Picual oliven. Den er rig på omega-9 (OA), men er især udvalgt på grund af dens høje koncentration af polyfenoler (over 350 mg/kg)5. Polyfenoler er kraftfulde antioxidanter med en række gavnlige virkninger. De beskytter BalanceOil i flasken, og ligeså vigtigt, i din krop.

  VITAMIN D3
  Vores eksklusive vegan vitamin D3 (Cholecalciferol) stammer fra en speciel, økologisk dyrket plantekilde, kaldet lichen. Den kan ophobe store mængder af nyttige næringsstoffer, herunder vitamin D3. Vitamin D3 er udvundet og derefter tilsat kokosolie. Vitamin D3 er vegansk certificeret og naturligvis GMO fri.

  For at læse mere om de vitale ingredienser i BalanceOil Vegan, klik venligst her.
  Zinzino Customer Service

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.