Til seneste kommentar
Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.

Hvorfra kommer de fiskeolier, der anvendes i BalanceOil?

Zinzino Customer Service Rapporter upassende indhold

Kommentarer

  • Vores Balance Oil fremstilles af LYSI på Island. Fiskeolien som anvendes, stammer primært fra kortlivede, små pelagiske fisk såsom sardiner, ansjoser og makrel. Der er intet krav om, at benytte en specifik type fisk, så der kan bruges over 30 forskellige slags fisk over tid. En afgørende faktor er, at fiskeolien indeholder en optimal fedtsyreprofil (EPA + DHA) for at sikre at olien effektivt optimerer omega 6/3 fedtsyrebalancen i kroppen inden for 120 dag.

    Fiskene fanges vildt fra forskellige steder som Atlanterhavet og Stillehavet. Fiskeolien er certificeret af lokale myndigheder, som sikrer at fiskene fanges i godkendte fiskeriområder, hvoraf mange af dem er godkendt af organisationen ‘Friends of the Sea’. Vores fiskeolie stammer fra hele og ikke-forarbejdede fisk, hvor eventuelle rester bruges til at fodre andre dyr for derved at reducere affaldsmængden.
    Fiskeolien er analyseret og certificeret til at overholde alle europæiske bestemmelser ift. tungmetaller, toksiner og andre forurenende stoffer.
    Hos LYSI gennemgår olien yderligere raffineringsprocesser, for at fjerne miljøforurenende stoffer, før den blandes med olivenolie. LYSI overholder alle lovkrav ift. produktion og følger GMP (Good Manufacturing Practices) for fødevarer og lægemidler
    Zinzino Customer Service
Indlægget er lukket for yderligere kommentarer.