Jeg vil oprette min egen Facebook/Instagramside eller hjemmeside til min virksomhed, er det tilladt?


Partnere opfordres til at oprette private sociale mediegruppekonti med deres teams på sider som: Facebook, WhatsApp, WeChat osv. for at dele recognition, promotions, incitamenter og al anden fortrolig partnerrelateret kommunikation, som Zinzino ikke ønsker at dele på åbne sociale medier medieplatforme og konti.

Partnere har tilladelse til at oprette deres egne partnerkonto og -sider på sociale medier, hvor de kan dele kundekampagner og produktinformation med offentligheden. Alle kampagner og produktoplysninger skal overholde Zinzinos politikker og procedurer, der er angivet i dokumentet "Marketingsregler og etik".

Brugen af Zinzino-navnet, firmabilleder, sætninger, produkter eller varemærkenavne, der ejes af virksomheden, er ikke tilladt i navnet på den sociale mediegruppe eller sidekonto. Alle sociale medier gruppekonti og sider skal også overholde Zinzinos politikker og procedurer.

Som Zinzino Partner beder vi dig om altid at præsentere dig selv som en Uafhængig Zinzino Partner, og derfor beder vi dig bruge vores Independent Partner-logo (tilgængelig i dit Back Office under Marketing Tools), når du poster på dine sociale mediesider.

Du kan finde instruktioner om, hvordan du kan ændre dit navn på Facebook og/eller Instagram i dit Back Office hvis du søger på "Facebook" i Filbiblioteket, og du kan også finde en Inspirationsliste over navne, vi foreslår, du kan bruge.

Zinzino Customer Service
Indlægget er lukket for yderligere kommentarer.