Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

ZINZINO BALANCE APP

Hvornår er næste opdatering af jeres Balance APP?? vers. 2.4 viser stadig balance shake som produkt :-) er vel udgået?   Ingen steder finder jeg de forskelle oplysninger om kunde fordele ved brug af app.?? Indtil videre har jeg fundet ud af, 120 point = 1gratis 100ml olie til en ven, korrekt??  ved 360/365points eller deromkring får man gratis fragt på sit produkt?? Og hvad så ved 720points, og 1800points etc.??   PS: hvilke apps kan tælle mine skridt 7500+ om dagen og give et ekstra point?  på android er det GOOGLE FIT og på Iphone IOS er det  ??  Kan app bruges sammen med Garmin vivofit eller andre armbånds skridt/aktivitets målere og hvilke??  på forhånd tak.-
Christian Rapporter upassende indhold

Kommentarer

 • Hej Christian
  Tak for dit spørgsmål

  Vi har ikke nogen deadline for den næste version af vores app.
  Men der bliver arbejdet på det.
  Og du er korrekt i at BalanceShake er udgået.

  Se vores FAQ under APP

  120 point = 1x gratis 100ml oilje til en person som du vælger
  360 point = gratis fragt på det kunde ID du har skrevet ind i appen, så længe der er et aktiv balance abonnement. ( kontakte kundeservice for at få gratis fragt efter 360 point, da dette ikke sker automatisk)

  ift skridttælleren, så skal dette gerne være indbygget i appen, så længe man har en nyere telefon/Ios som gør det muligt for telefonen at tælle skridt.

  ift garmin og armbåndsure etc, så tror jeg desværre ikke den seneste version af appen understøtter dette, men jeg går videre med feedbacken.


  forsat god dag
  Steffan
 • hvordan giver får man givet olien til en ven når man opnår de 120 point? Det er ikke noget man få besked om automatisk.
  Hilsen Michelle
  michelle
 • Hej Michelle
  Tak for dit spørgsmål

  Når du når 120 health points får du automatisk en email besked om det med et link til en formular
  Via formularen kan du sende en gratis 100ml BalanceOil til en ven.


  Martin Director Support
 • Hej,
  Lørdag d 23.6 og søndag den 24.6 deltog jeg i en marchtur. Ca 40 km begge dage. Jeg lagde mærke til  mandag morgen da jeg i Zinzino app'en registrerede jeg havde taget olien, at den kun talte 2 Health points ned, til trods for jeg var på over 55.000 skridt. Hvad kan det skyldes?

  Venlig hilsen
  Helle
 • Hej Helle,
  Tak for dit spørgsmål

  du kan kun få 2 points per dag, 1 point for olien og 1 point for dine skridt. selve skridten(de 55.0000)har ingen betydelse men det er minimum 7500 skridt for 1 point.

  håber dette kan hjælpe dig framover.

  forsat god dag


  Camilla Customer Service
 • Hejsa.
  Jeg er kommet op på de 120 point, men har ikke modtaget nogen mail.

  Bjørg Nebel Møller
 • Hej Bjørg

  Tak for din besked.

  Din app er tilknyttet dit partnerid, kan jeg se. Partnerpositioner kan ikke anvende appen denne app, det er kun kundepositioner. Venligst fremsend et kundeid til customer.dk@zinzino.com, så skal vi flytte pointene over til denne, og sende linket til dig, som du skal udfylde for at sende 100 ml. gratis olie til en valgfri person.

  På forhånd tak.

  Med venlig hilsen
  Frederikke Customer Service

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.